Jedrilica Najam će vam otvoriti horizonte...


Jedrilica Najam će vas sakriti u predivne luke...


Jedrilica Najam će vam pokazati pravi put...


Osjetite moć vjetra! Jedrite s nama!


Zašto unajmiti jedrilicu kod nas?

Jedrilica Najam - Vaša najuzbudljivija jedriličarska avantura!

 

Unajmite jedrilicu kod nas i odabrali ste pouzdanog, profesionalnog partnera kojemu je kvaliteta usluge najbitnija i kojemu je glavni cilj ispuniti svaku vašu jedriličarsku želju!

 

Jedrilica Najam dio je vodeće Sailing Europe Grupe koja je na nautičkom tržištu prisutna više od desetljeća i tijekom godina stekla je reputaciju jedne od vodećih tvrtki koja nudi usluge najma brodova.

 

Mi ispunjavamo sve vaše jedriličarske želje!


Jedrilica Najam - Vaša najuzbudljivija jedriličarska avantura!

Jedrilica Najam dio je vodeće Sailing Europe Grupe koja promovira jedrenje, ekološku osviještenost te zdrav život u skladu s morem i prirodom.

 

Naša misija jest obogatiti živote naših klijenata pružajući im jedinstvene jedriličarske pakete prilagođene njihovim potrebama i posebno krojene samo za njih, a uz koje se otkriva jedrenje Mediteranom i ostalim atraktivnim odredištima diljem svijeta.

 

U tu svrhu uložili smo mnoge godine u sakupljanje, odabir i objave on-line podataka jedne od najvećih baza plovila na svijetu kako biste mogli odabrati između različitih veličina i tipova jedrilica te se odlučili za plovilo prema svom ukusu i željama!

 

Sjedište nam je u Zagrebu. Radeći na ovome poslu i uživajući u njemu, upoznali smo gotovo svaki kutak jadranske obale. Poznajemo vlasnike malih, obiteljskih restorana u kojima služe domaće specijalitete mediteranske kuhinje. I svjetske. Poznajemo i proizvođače domaćih vina autohtonih vrsta grožđa u malim podrumima.

 

Od velike važnosti nam je da svi budu zadovoljni našom uslugom i da se u svakome trenutku osjećaju sigurno. Iznimno nam je bitno održati okoliš čistim i njegovati ekološka načela očuvanja morskog ekosustava. Odvest ćemo vas na prekrasne, netaknute plaže, ali u isto vrijeme brinut ćemo se da se ljepota okoliša sačuva i održi čista za ostale posjetitelje i buduće naraštaje koji dolaze iza nas.

 

Za više informacija o najmu jedrilica u različitim destinacijama svijeta, posjetite našu stranicu A Yacht Charter Group i pročitajte naše savjete. Pripremili smo i niz specijaliziranih stranica na drugim jezicima, poput A Yacht Charter Croatia, s detaljima o najmu jedrilica u Hrvatskoj, za poznavatelje engleskoj jezika, ili Ecco Vela Croazia za govornike talijanskog. Alquiler Veleros Hola daje informacije o jedrilicama na španjolskom jeziku, a na francuskom smo jeziku pripremili stranicu Oui Location Bateau. Na češkom jeziku čeka vas stranica Max Plachetnice, a ako želite još informacija na hrvatskom jeziku, posjetite stranicu Brodovi Najam

 

Jedrite s nama i upustite se u najuzbudljiviju jedriličarsku avanturu!

Naši kontakti:

Možete nam se obratiti putem svih dostupnih kanala navedenima u dijelu Kontakti.

 

Možete nas nazvati, mi možemo Nazvati Vas, možete nam poslati E-mail ili nam se javiti putem Skypea...

štogod Vama najbolje odgovara.

 

Ispunite sve svoje želje, uz pomoć partnera koji će učiniti sve kako bi vaš odmor na jedrenju učinio nezaboravnim - jedrite s nama!

 

Jedrilica Najam iznajmljuje jedrilice diljem Mediterana, ispunjavajući sve vaše želje i potrebe. Zadovoljni klijenti ono su čemu težimo!

 

 

Fax: +385 (0)1 4882 209

 

Naša adresa je:

Jedrilica Najam
Sailing Europe Grupa
Avenija Dubrovnik 15, pav. 9a
10 000 Zagreb

Hrvatska