Jedrite u rano proljeće...


U najtoplijim ljetnim mjesecima...


U neodoljivoj jeseni...


Ili prvim zimskim valovima...Jedrilica Najam...bilo gdje. Bilo kada.


Kako odabrati jedrilicu za najam

Jedrilica - odabir

Smjernice pri najmu jedrilice - kako odabrati jedrilicu?

Jedrilica je najpopularniji i savršeni odabir za uzbudljiv odmor na jedrenju, izvrsna za obiteljski odmor, zabavnu avanturu s prijateljima ili sportsko natjecanje. Prilikom odabira prave jedrilice, uključite svoje želje i zdrav razum. Morat ćete se odlučiti za točan broj kabina ili ležajeva, kao i želite li skipera ili kompletnu posadu. Broj toaleta i tuš kabina također su nešto što morate uzeti u obzir. Kod odabira jedrilice za najam, morat ćete uzeti u obzir visinu potpalublja kao i godište broda - svi brodovi do 6 godina starosti dovoljno su novi. Što je dulji brod, teže je njime upravljati, no ima veću maksimalnu brzinu, što omogućava prijelaz većih udaljenosti. Bitan element u odabiru jedrilice jest i cijena najma.

Jedrilice - popularni modeli

Najpopularniji modeli jedrilica za najam

Dva najpopularnija modela jedrilica za najam su modeli francuske tvrtke Beneteau - Oceanis 50 Family te Cyclades 39.3:

- Beneteau Oceanis 50 Family - 5+1 kabina, 10+2 ležaja, 15,42 m dužine

Elegantna jedrilica za cijelu obitelj s dugim bočnim prozorima koji osvjetljavaju unutrašnjost, potpuno integriranim jedrom i optimiziranom i ergonomskom iskoristivosti prostora.

- Beneteau Cyclades 39.3 - 3 kabine, 6 ležajeva, 11,97 m dužine

Interijer obučen u svijetlo drvo i njezine meke linije ovoj jedrilici daju poseban šarm u kojemu će uživati cijela obitelj ili manje društvo. Potpuno opremljena za udobno jedrenje s užitkom!